• Piqerasi – Fshati

  Piqerasi

  Fshati i Piqerasit ndodhet ne rivjeren Shqiptare ne jug te Shqiperise. Piqerasi ka një klimë tipike mesdhetare, shumë të ngjashme me atë të Greqisë dhe të Italisë bregdetare.

  Piqerasi – Fshati
 • Piqeras – Plazh

  Plazhi i Bunecit Piqeras.

  Nje nga plazhet me te bukura te rivjeres shqipetare. Ndoshta per ne me i bukuri.

  Piqeras – Plazh
 • Piqeras

  Piqeras
ZYRTARE / Fule: Urime për statusin e kandidatit

ZYRTARE / Fule: Urime për statusin e kandidatit

Komisioneri për Zgjerim, Stefan Fule ka konfirmuar vendimin e Këshillit të BE-së për t’i dhënë statusin kandidat Shqipërisë.   “Urime për statusin e kandidatit, miratuar nga Ministrat, njohje e përpjekjeve për reforma, nxitje për më shumë”, shkr...

Gjon Radovani: Ndërtimet që do të lejohen në bregdet.

Gjon Radovani: Ndërtimet që do të lejohen në bregdet.

  Etleva Bragjeçi   - “Bregdeti shqiptar ka qenë ndër viktimat e para të një babëzie barbare dhe është shndërruar në karikaturën groteske të zhvilluesve të improvizuar”- shprehet për gazetën “Shekulli” zv.ministri i Turizmit dhe Zhvillimit ...

Gjon Radovani: Ndërtimet që do të lejohen në bregdet.

Gjon Radovani: Ndërtimet që do të lejohen në bregdet.

  Etleva Bragjeçi   - “Bregdeti shqiptar ka qenë ndër viktimat e para të një babëzie barbare dhe është shndërruar në karikaturën groteske të zhvilluesve të improvizuar”- shprehet për gazetën “Shekulli” zv.ministri i Turizmit dhe Zhvillimit Urban, z. Gjon Radovani. Ai shpjegon se në çfarë gjendje e ka gjetur qeveria e re bregdetin e Jonit ...